Smartlog v3 » Veras Verden » Tilbage fra ferie og igang igen
Opret egen blog | Næste blog »

Tilbage fra ferie og igang igen

11. Oct 2012 02:24, MettePoulsen

Hej allesammen  igen :-)

Jeg er netop begyndt på arbejde igen efter de ugers ferie jeg har fået tildelt, og jeg er egentligt meget glad for at komme tilbage igen. Som alle andre mennesker elsker jeg selvfølgelig at holde fri, men jeg er faktisk også meget glad for hverdagen som den er. I hverdagen har man faste rammer og tidsintervaller hvori man ved at der sker noget, og det giver en eller anden form for tryghed.

I ferierne får jeg også oftest heller ikke meget fra hånden af forskellige årsager ... I begyndelsen af ferien gik min kopimaskine i stykker, og det er først her i dag at jeg har fået bestilt kopimaskine service så jeg kan komme til at bruge den igen. Og det er bare et enkelt eksempel på hvad man ikke får nået i ferierne.

I ferien var jeg faktisk ude og besøge noget familie, som har en gård nede ved Sønderjylland. Min faster og hendes mand  har en ordentligt stor gård dernede med ret mange kvæg - jeg kan faktisk ikke helt huske antallet.

De er nogle superdejlige mennesker som jeg elsker at være sammen med. da jeg var dernede gik min faster og puslede lidt med nogle kager til husmoderforeningen på egnen, mens hendes mand gik og havde gang i nogle mineralblandinger til kvæg.

Jeg er i hvert fald glad for at hverdagen er kommet i gang igen :-)